Erkend rusthuis

Accueil 3ème Âge

De ouderenresidentie "Accueil 3ème Âge" in Schaarbeek, met een capaciteit van 90 bedden, verwelkomt ouderen alleen of met z'n tweeën, valide en gehandicapten of volledig afhankelijk in aanpasbare kamers.

Seniorenresidentie

Aanpasbare kamers

Aanpasbare kamers met eigen badkamer, gelegen in een aangename omgeving en bieden een vriendelijke leefomgeving met vrijheid van uitstapjes en bezoeken.

Geluk en gezelligheid

Evenementen

Meer dan alleen een bejaardentehuis biedt “Accueil 3ème Âge” in Schaarbeek u een ware oase van geluk en gezelligheid, waar levendige en gevarieerde evenementen worden georganiseerd.

Smaken die uw smaakpapillen zullen verrassen

Keuken

Accueil 3ème Âge : Een feest van smaken voor je smaakpapillen! Ga dagelijks op een culinaire reis met gevarieerde en verse menu's, samengesteld door onze chef-koks.

Accueil 3ème Âge

Aan je zijde !

Het rusthuis onderscheidt zich door zijn vriendelijke en familiale sfeer en biedt de bewoners een warme omgeving waar ze zich thuis voelen en gewaardeerd worden.

Accueil 3ème Âge

Erkend rusthuis

Al 40 jaar tot uw dienst

De ouderenresidentie "Accueil 3ème Âge" in Schaarbeek, met een capaciteit van 90 bedden, verwelkomt ouderen alleen of met z'n tweeën, valide en gehandicapten, in aanpasbare kamers met eigen badkamer, gelegen in een aangename wijk en biedt een vriendelijke leefomgeving met vrijheid van uitstapjes en bezoek.

Vriendelijke sfeer

Comfort en welzijn

Keuze uit kamers

Gepersonaliseerde diensten

Dagelijks entertainment

Kwaliteit keuken

Moderne ziekenboeg

Gemakkelijk bereikbaar

About Images
Accueil 3ème Âge

Onze diensten en verplichtingen

Bij Accueil 3ème Âge zijn we trots op onze familiale continuïteit en onze voortdurende inzet voor onze bewoners. Sinds onze opening staan we onder hetzelfde familiemanagement, met dezelfde eigenaar aan het roer. Dankzij deze stabiliteit en consistentie kunnen wij ons streven naar uitmuntendheid en de kwaliteit van de diensten die wij aanbieden handhaven.

services images

Comfortabele accommodatie

Ons verzorgingshuis biedt een verscheidenheid aan kamers om aan verschillende behoeften te voldoen en biedt een veilige, comfortabele en warme omgeving.

Lees Meer
services images

Gastronomische keuken

Met twee toegewijde koks in de keuken bieden wij een smakelijke en gevarieerde keuken, elke dag bereid met verse ingrediënten.

Lees Meer
services images

Amusement en activiteiten

Onze drie entertainers organiseren dagelijks een scala aan leuke activiteiten waardoor bewoners de kans krijgen om te socialiseren.

Lees Meer
services images

Gezondheidszorg

Dankzij ons gekwalificeerde personeel, waaronder ons team van verpleegkundigen en zorgassistenten, dat 24 uur per dag beschikbaar is, bieden wij zorg op maat van de individuele behoeften van elke bewoner.

Lees Meer
services images

Persoonlijke verzorgingsdiensten

Naast gezondheidszorg bieden wij ook pedicure-, kappers- en fysiotherapiediensten aan, beschikbaar vanuit het comfort van hun eigen kamer of in onze speciale kapsalon.

Lees Meer
services images

Hulp en ondersteuning

Ons personeel biedt persoonlijke hulp en voldoet aan de dagelijkse behoeften van de bewoners om hun comfort te garanderen.

Lees Meer

Huisdieren zijn bij ons welkom!

Bij Accueil 3ème Âge geloven we heilig in het belang van emotionele banden tussen bewoners en hun viervoeters, vooral katten en vogels. Daarom zijn wij er trots op deze huisdieren in ons etablissement te mogen verwelkomen.
Accueil 3ème Âge - Erkend rusthuis

Vergezel ons vandaag

Bel ons +32 2 741 64 11

Accueil 3ème Âge

Onze kamers

Kamertype 1

1551,25€ /maand

 • Kleine kamer
 • Individuele badkamer

Kamertype 2

1736,49€ /maand

 • Gemiddelde kamer
 • Individuele badkamer

Kamertype 3

1881,57€ /maand

 • Grote kamer
 • Individuele badkamer

Kamertype 4

2108,48€ /maand

 • Flatwoning
 • Individuele badkamer

Kamertype 5

2548,92€ /maand

 • Flatwoning - 1 persoon
 • Individuele badkamer

Kamertype 5

1442,05€ /mois/personne

 • Flatwoning - Koppel
 • Individuele badkamer
Accueil 3ème Âge - Erkend rusthuis

Fotogallerij

1984

Inhuldiging

40 +

Jaren

90 +

Bedden

40 +

Personeel

Accueil 3ème Âge
Waarom voor ons kiezen ?

Warme en welzijnssfeer - Erkend rusthuis

Kies ons om uw dierbaren een rusthuis te bieden waar comfort, persoonlijke zorg en een warme sfeer onze topprioriteit zijn. Met ons toegewijde team en kwaliteitsdiensten garanderen wij een verrijkende en veilige woonervaring voor al onze bewoners.

In de loop van de tijd hebben veel kinderen van onze bewoners besloten om als bewoners bij ons te komen werken, wat getuigt van de kwaliteit van de zorg die aan hun ouders wordt geboden en van de goede keuze die zij hebben gemaakt door voor Accueil 3ème Âge te kiezen. Ontdek onze fotogalerij en laat u meeslepen door de momenten van geluk en delen vastgelegd in Accueil 3ème Âge.

 • Gepersonaliseerd comfort
 • Attente verzorging
 • Familiale sfeer
 • Heerlijk eten
 • Vermakelijke activiteiten
 • Gunstige locatie
Waarom ons vertrouwen?

Vertrouw op ons sterke trackrecord in het leveren van kwaliteitszorg aan onze bewoners

Wij plaatsen het welzijn en het geluk van uw dierbaren boven alles. Met ons toegewijde team, jarenlange ervaring en toewijding aan uitmuntendheid bieden wij een veilige en zorgzame omgeving waarin uw dierbaren kunnen gedijen.

Bewezen deskundigheid 100%
Toewijding aan welzijn 100%
Solide reputatie 100%
image
Getuigenissen

Wat onze klanten zeggen

Accueil 3ème Âge

Soorten kamers

Kamer

Type 1

Kamer

Type 2

Kamer

Type 3

Kamer

Type 4

Kamer

Type 5
images
Vragen

Korte veelgestelde vragen

Accueil 3ème Âge

Le bien-être est au cœur de tout ce que nous faisons

Une expérience culinaire délicieuse et variée, garantissant que chaque repas soit un véritable plaisir pour nos résidents

Dans notre maison de repos, nos cuisinières mettent en œuvre leur passion et leur expertise pour créer des plats savoureux et équilibrés, en utilisant des ingrédients frais et de qualité, afin de satisfaire les papilles de nos résidents et de promouvoir leur bien-être général.

Geniet van de zon en de rust in onze zonnige tuin, een ideale plek voor gezelligheid en ontspanning voor onze bewoners

Onze bewoners hebben het voorrecht om naar buiten te gaan in onze zonnige tuin, waar ze kunnen genieten van de natuur, een praatje kunnen maken op verschillende evenementen of gewoon kunnen ontspannen en genieten van het mooie weer, waardoor een actieve en verrijkende levensstijl wordt bevorderd.

We organiseren dagelijks (inclusief weekenden) een verscheidenheid aan evenementen en activiteiten om onze bewoners te vermaken en te stimuleren

Van themamiddagen tot concerten en artistieke workshops, er is voor ieder wat wils. Deze activiteiten zorgen niet alleen voor momenten van plezier, maar bevorderen ook de sociale interacties en het algemeen welzijn van onze bewoners.

Sluit u vandaag nog bij ons aan en bied uw dierbaren een verrijkende en veilige levenservaring.

Accueil 3ème Âge - Erkend rusthuis

Neem contact op

Accueil 3ème Âge.

Erkend rusthuis

Update cookies preferences